• ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΙΣΘΜΟΥ

  ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΙΣΘΜΟΥ

 • 24ωρη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  24ωρη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 • ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 • ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

 • ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ

  ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ

The spring

Η εταιρεία

Ο συν/σμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Λουτρακίου ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 και αποτελείται απο 47 ενεργά μέλη. Πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το σύστημα της τηλεματικής για την διαχείριση των κλήσεων. Κάθε όχημα είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας tablet και δίνεται η δυνατότητα δωρεάν WiFi στον πελάτη.

Από το Μάιο του 2015 είναι ενεργό μέλος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Λουτρακίου (LTO), μετέχει ενεργά στις γενικές συνελεύσεις και συμβάλλει στην προβολή και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Κλήση

Που θα μας βρείτε

Που θα μας βρείτε

Σταθμοί Επιβίβασης
24ωρη εξυπηρέτηση

24ωρη εξυπηρέτηση

Στοιχεία Επικοινωνίας
Και μέσω εφαρμογής!

Και μέσω εφαρμογής!

Κατεβάστε την τώρα!
Το Λουτράκι

Το Λουτράκι

Περισσότερα

Προτεινόμενες περιηγήσεις

Άγιος Πατάπιος

Άγιος Πατάπιος

To μοναστήρι του Αγίου Παταπίου είναι γυναικείο και φιλοξενεί 40 καλόγριες. Βρίσκεται στην Ελλάδα, στο βουνό Γεράνεια Όρη, σε ύψος 650 μέτρων, και είναι κοντά στο Λουτράκι. Το μοναστήρι έχει θέα προς την θάλασσα και το Λουτράκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίμνη Βουλιαγμένης - Ηραίον

Λίμνη Βουλιαγμένης - Ηραίον

Η Λίμνη Βουλιαγμένης είναι λιμνοθάλασσα που βρίσκεται 16 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λουτρακίου, πολύ κοντά στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου και στον οικισμό Περαχώρα. Έχει μέγιστο μήκος 2 χλμ. και μέγιστο πλάτος περίπου 1 χλμ. Το βάθος της δεν υπερβαίνει τα 40 μέτρα. Διαθέτει παραλία με άμμο εν αντιθέση με την παραλία του Λουτρακίου.Επικοινωνεί με τα νερά του Κορινθιακού κόλπου από ένα πολύ στενό κανάλι που το πλάτος του δεν υπερβαίνει τα 6 μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αρχαία Κόρινθος

Αρχαία Κόρινθος

Η αρχαία Κόρινθος ήταν σημαντική πόλη-κράτος της αρχαίας Πελοποννήσου. Έλεγχε μία περιοχή που αντιστοιχούσε στα ανατολικά του σημερινού νομού Κορινθίας και στα βορειοανατολικά του νομού Αργολίδας. Συνόρευε με τη Σικυώνα στα δυτικά, με τους Μεγαρείς στα ανατολικά, με τους Αργείους στα νοτιοδυτικά και με τους Επιδαύριους στα νότια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακρόπολη

Ακρόπολη

Στο βραχώδη λόφο της Ακρόπολης, που δεσπόζει στο κέντρο της σύγχρονης Αθήνας, βρισκόταν το σπουδαιότερο και μεγαλοπρεπέστερο ιερό της αρχαίας πόλης, αφιερωμένο, κατά κύριο λόγο, στην προστάτιδα θεά της, την Αθηνά. Με τον ιερό αυτό χώρο σχετίζονται οι σημαντικότεροι μύθοι της αρχαίας Αθήνας, οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές, οι παλαιότερες λατρείες της πόλης αλλά και ορισμένα από τα καθοριστικά για την ιστορία της γεγονότα. Τα μνημεία της Ακρόπολης, αρμονικά συνδυασμένα με το φυσικό περιβάλλον, αποτελούν μοναδικά αριστουργήματα της αρχαίας αρχιτεκτονικής, που εκφράζουν πρωτοποριακούς συσχετισμούς ρυθμών και τάσεων της κλασικής τέχνης και επηρέασαν την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία για πολλούς αιώνες αργότερα. Η Ακρόπολη του 5ου αι. π.Χ. αποδίδει με τον τελειότερο τρόπο το μεγαλείο, τη δύναμη και τον πλούτο της Αθήνας στην εποχή της μαγαλύτερης ακμής της, το "χρυσό αιώνα" του Περικλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αργολίδα

Αργολίδα

Επίδαυρος

Το περίφημο αρχαίο θέατρο στο οποίο το καλοκαίρι φιλοξενούνται παραστάσεις αρχαίου δράματος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου είναι ο βασικός λόγος για να έρθετε στην περιοχή. Χτισμένο στους πρόποδες του πευκόφυτου όρους Άκρο στο μυχό ενός όρμου, το χωριό της Παλαιάς Επιδαύρου είναι αρκετά συμπαθητικό και περιβάλλεται από μια έκταση κατάφυτη με ελιές και εσπεριδοειδή. Το πιο όμορφο σημείο είναι το γραφικό λιμανάκι του, κλασική στάση για τους σκαφάτους – τα αραγμένα ιστιοπλοϊκά και τα καΐκια συνθέτουν τη χαρακτηριστική καλοκαιρινή εικόνα του οικισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Stergiopoulos
 • Alexiou
 • Geranometafores
 • Gravas Service
 • Ixthuoessa
 • Ihthioessa2
 • Karta3
 • Diesel Avio
 • Karta2